Fakturalösningar

Oavsett om du önskar alla mätare på en faktura, att motta fakturan elektroniskt, som pdf, månadsvis eller kvartalsvis kan vi hitta den lösning som passar bäst för dig.

Samlingsfaktura

Vi samfakturerar nätavgift och el för alla våra kunder om inget annat avtalats. Om du har tre eller fler elmätare kan du få alla dina mätare på en samlingsfaktura. Det innebär att mängden bilagor kan reduceras avsevärt och du kan spara både tid och pengar. Färre bilagor – bättre kontroll.

 

Faktura via e-post

Du kan motta våra fakturor via e-post som en pdf-bilaga. Fakturan blir därmed helt avgiftsfri, samtidigt som du får fakturan snabbare och mer miljövänligt. Dessutom sparar du tid på eventuell inskanning av dokument. Lösningen kan användas av kunder både med och utan samlingsfaktura.

 

Elektronisk filfakturering

Kunden får skickat till sig en fil som innehåller betalningsinformation. För en sådan lösning behöver kunden ha en leverantör som kan hantera och läsa in filen. Om kunden önskar motta filen utan en tredjepart kan Elkraft skicka en standardiserad E2B-fil som kunden själv kan hantera. Elkraft använder idag Logiq som tredjepart för hantering av elektronisk fakturering och de hjälper till att anpassa för det filformat våra kunder önskar. Ta kontakt med vår ekonomiavdelning genom att mejla till post@elkraftsverige.se för vidare information och beställning.

Vi kan hjälpa dig via telefon på 08-447 48 10 mellan 08.00 och 16.30 alternativt kontakta oss via formuläret nedan.

    Bli kontaktad
    Close

      Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.